Vesti Vesti

Problemi sa vodosnabdevanjem na teritoriji GO Pantelej

 

 

U kabinetu predsednika GO Pantelej održan je sastanak čelnih ljudi ove GO i direktora JKP Naisus i njegovih saradnika. Tema sastanka je bila vodosnabdevanje Brenice, Vinika, Dubrave, i ostale teritorije ove opštine kao i problemi sa naplatom utrošene vode u Gornjem Matejevcu i Knez selu.

Direktor Naisusa g. Dejan Andrejević kaže da  rešavanje ovih problema ne može rešiti samo preduzeće na čijem je čelu, kao ni sama opština, Direkcija za izgradnju grada. U rešavanje ovih problema se moraju uključiti i sami gradjani koji su spremni da deo svojih sredstava ulože u izgradnju vodovodne i kanalizacione  mreže.

dejan

 

Predsednik ove opštine g.Bratimir Vasiljević napominje da je najurgentnije rešiti problem vodosnabdevanja sela Brenica, naplata dugovanja G.Matejevca, izrada projekta za G.Vrežinu za  kanalizaciju kao i problem u Viniku.

bata

Ovakve sastanke na kojima se raspravljalo o nagomilanim problemima, rukovodstvo Gradske opštine Pantelej održalo je sa svim direktorima Javno komunalnih preduzeća u Nišu. Do sada su sastanci održani sa Javno komunalnim preduzećem Mediana, sa Direkcijom za javni gradski prevoz, Upravom za poljoprivredu.

 

 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *