Vesti Vesti

Kome smeta političko angažovanje Roma?

VAŽNO OBAVEŠTENJE
Romi u Srbiji su ponovo izigrani i izmanipulisani.Romska Lista Srbije,( jedina romska lista na izborima) predala je dokumentaciju za izbore 08.04.2016.godine Republičkoj izbornoj komisiji, istog dana u 23:30 smo proglašeni i preuzeli rešenje o proglašenju liste.Nakon pet dana i nakon isteka roka za povlačenje liste (rok 12.april 2014 u 00:00h.) od 13.aprila u 01:00 čas do 21:čas narednog dana Republička izborna komisija i policija vrše strahovit i nezapamćen pritisak na ovlašćeno lice za zastupanje Koalicije i predstavnike Unija Roma Srbije !!! SA CILJEM DA SE POVUĆE LISTA SA IZBORA !!! 20 SATI NEPREKIDNO SMO BILI IZLOŽENI PRITISKU, PRETNJAMA PRIJAVAMA,ZATVOROM…ZBOG NAVODNO PAR STOTINA NEISPRAVNIH IZJAVA….AKO JE SVE BILO U REDU U PETAK… I AKO SU NAS PROGLASILI KAO JEDINU LISTU KJA JE IMALA NAJMANJE GRESAKA… KAKO TO DA SMO NAKON PET DANA ODJEDNOM NEREGULARNI.
ODLUKA RIK-A JE DA ĆE VEČERAS U 00:00 ČASOVA IZBACITI ROMSKU LISTU SRBIJE SA LISTE ZA IZBORE.TO ĆE BITI JEDINA LISTA KOJA JE PROGLAŠENA KAO REGULARNA A NAKON ISTEKA SVIH ROKOVA IZBACITI ROMSKU LISTU.
JEDNO JE SIGURNO. SMETAMO IM, NAKON PROGLAŠENJA MNOGI ROMI SU ŽELELI I ZVALI DA NAM SE PRIKLJUČE, PLAŠILI SU SE DA ĆE ROMIMA DA PRORADI SAVEST I DA ĆE GLASATI ROM ZA ROMA!! SADA VAM JE JASNO KOLIKO JE SRBIJA RAVNOPRAVNA ZEMLJA SVIH GRADJANA !! BROILI SMO SE DVADESET SATI U POLICIJI I RIKU, PROTIV DRŽAVE BEZ IKAKVE PODRŠKE NISMO MOGLI !! HVALA SVIMA VAMA KOJI STE VEROVALI U NAS, KOJI STE NAS PODRŽALI I KOJI STE DOPRINELI SVOJIM RADOM OVOJ LISTI. NAŽALOST ROMA NAREDNIH CETRI GODINA NECE BITI U PARLAMENTU, NECE BITI U DRZAVNIM INSTITUCIJAMA. DELOM SVEGA OVOGA DEO KRIVICE SNOSIMO I MI SAMI ROMI – ETO DOKLE NAS JE DOVELO NAŠE NEJEDINSTVO, SVADJE I IZDAJNIŠTVO!!!

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.