Vesti Vesti

Zbog čega je ubijen Ferat Asanović?

Nišlija A.S. (35) uhapšen je zbog sumnje da je 3. maja ove godine u Rentgenovoj ulici u Nišu surovo pretukao šezdesetosmogodišnjeg Ferata Asanovića koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Kako saznajemo osumnjičeni i njegova žrtva su zajedno proveli veče u jednoj niškoj kafani. Ferat je svirkom na harmonici i pesmom zabavljao goste da bi oko ponoći odlučio da prekine sa muzikom. To se nije dopalo A.S. koji ga je nakon izlaska na ulicu napao i pretukao.

– Ferat je gostima svirao i pevao a A.S. mu je naručene pesme plaćao. Zajedno su pili i družili se da bi mu Ferat u jednom trenutku kazao da mu je dosta i da je sa zabavom gotovo. Oko ponoći su zajedno izašli iz kafane kada je, kako se sumnja, besan što ga je Ferat odbio, A.S. brutalno pretukao nesrećnog čoveka. Njegovo telo je oko 3.30 sati iza ponoći primetio jedan prolaznik i obavestio Hitnu pomoć. Harmonikaš je u besvesnom stanju odvezen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ubrzo preminuo – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Izvor: https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3500730-ovo-je-nislija-koji-je-pretucen-nasmrt-ferat-stradao-zbog-harmonike

Telo nesrećnog čoveka je oko 3.30 sati iza ponoći primetio jedan prolaznik i obavestio Hitnu pomoć.
Ferat je u besvesnom stanju odvezen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ubrzo preminuo.

Prijatelji harmonikaša kažu da je živeo u naselju Stočni Trg, ali da je često boravio u prihvatilištu za stara i nemoćna lica.

Za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnih ishodom Krivični zakonik propisuje kaznu od dve do dvanaest godina zatvora.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.