Drugi pišu

Uskoro škola u Leskoviku

Meštani Leskovika nisu krili zadovoljstvo zbog izgradnje nove škole na mestu stare oronule i što ih brzina izvođenja radova uverava da će se njihova deca uskoro naći pod sigurnim krovom.

Marina Milojević iz tog mesta kaže da se dogovor meštana sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i rukovodstvom Gradske opštine Crveni krst poštuje.

Njeno dete pohađa predškolsku nastavu koja se izvodi privremeno u gradskom objektu namenjenom okupljanju meštana.

Naša deca će ovde u školu, neće putovati u Rujnik. Putovanje u zimskim uslovima je nebezbedno, ukazuje ona.

Meštanin Zvonko Đokić kaže da je on išao u školu u Leskoviku, pa njegova deca, a sada i njegove dve unukice.

Videla sam tokom posete Leskoviku u Gradskoj opštini Crveni krst zadovoljne roditelje čija će deca u novu školu koja se gradi i koju ćemo opremiti. Nova škola obezbediće da meštani ne odlaze iz Leskovika, već da se vrate i oni koji su otišli, da se u tom mestu ne smanjuje već da se povećava broj stanovnika, rekla je gradonačelnica Niša.

Sa predsednikom Gradske opštine Crveni krst Miroslavom Milutinovićem i saradnicima razgovarala je sa građanima kako da se obezbedi dovoljno vode tokom čitave godine. Ističe da dogovorom možemo, korak po korak, sve da postignemo.

Uspešno rešavamo sve dogovorene prioritete u Gradskoj opštini Crveni krst, ukazuje Milutinović i napominje da će od naredne školske godine u novoj školi biti više predškolaca i đaka u klupama nego što je to sada slučaj.

izvor https://www.ni.rs/napreduju-radovi-na-izgradnji-skole-u-leskoviku/

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *