Vesti Vesti

UNICEF je otvorio prijave za Omladinski odbor

Dvadeset pet mladih aktivista predstavljaće UNICEF na nacionalnim i internacionalnim događajima, promovisaće njegove vrednosti i ciljeve, i pomoći će u kreiranju relevantnih programa za decu i mlade. Omladinski odbor UNICEF-a sastoji se od mladih lidera koji poseduju dobre organizacione i zagovaračke veštine, interesovanje za unapređenje zajednice, kao i snažnu motivaciju da ojačaju ulogu mladih u društvu.

Članovi odbora se angažuju tokom dve godine, a proces izbora koordinira Program za mlade UNICEF-a Srbija. Kandidati se biraju na osnovu njihovih aktivnosti u zajednicama i motivacije. UNICEF nastoji da obezbedi jednaku zastupljenost različitih rodova, društvenih grupa, uzrasta i porekla. Namera je da se obezbedi prisustvo mladih ljudi iz različitih sredina i društvenih grupa, uključujući osobe sa invaliditetom, romsku omladinu, mladu LGBTQI+ populaciju i mlade koji žive iz nepovoljnijim ekonomskim uslovima.

Molim vas da podeljite na svojim socijalnim mrežama i sa mladima kome bi to bilo interestantno.

Više informacija i link za prijavu su na sajtu UNICEF-a : Pridruži se Omladinskom odboru UNICEF-a u Srbiji! | UNICEF Srbija

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *