Vesti Vesti

Šta kažu planete za izbore 2016?

Kome su planete naklonjene na dan izbora, na koga će Jupiter ili Sunce uticati najbolje, a kome će Saturn ili Mars pokvariti planove na ovaj dan… Astrolozi Ivana Milošević i Slavomir Kovač daju svoju astrološku prognozu o rezultatima izbora, ali na osnovu onoga što poručuju zvezde i planete.

Kako kažu, situacija na nebu 24. aprila 2016. godine ne može biti naklonjena svima, a oni će kao objektivni posmatrači i tumači astroloških uticaja dati sliku onoga što će se dešavati na taj dan. Evo koje su njihove prognoze.

Mesec utiče na izlaznost

Mesec u Škorpiji u opoziciji sa Merkurom daće manju izlaznost od očekivane. Takva situacija će biti sve do 15 sati kada će Mesec promeniti svoj znak i ući u znak Strelca, posle čega će se izlaznost osetno povećavati iz sata u sat. Položaj Meseca jeste bitan za dan izbora, jer upravo Mesec simbolizuje narod u mundanoj astrologiji.

Nekih većih iznenađenja na ovim izborima neće biti, a ono što će biti primetno jeste da će jedan broj starijih glasača, do tada javno neopredeljenih, odlučiti da ipak izađe i glasa.

Veliki deo tih glasova otići će vladajućoj partiji što će pomrsiti račune nekim agencijama za istraživanje javnog mnjenja.

Više informcija na link

Izvor Blic.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *