Vesti

Rajfajzen ili Fajzer vakcina – lapsus koji je opravdan

Osmanović, koji je u razgovoru sa novinarom televizije, Fajzerovu vakcinu nazvao „Rajfajzenovom“ za kratko vreme je, zahvaljujući ovom lapsusu, postao zvezda društvenih mreža.

Svojom izjavom tokom vakcinacije podržao je i Frojdovu tezu, da lapsusi nisu slučajni već su odraz podsvesti, jer on ima debeo razlog što mu Rajfajzen mesecima ne izlazi iz glave. 

U Rajfajzen banci imam račun, a krajem aprila ženim sina… Mislim da je ovo što kažem dovoljno da svima bude jasno što sam „prekrstio“ vakcinu. U onoj žurbi, a već opterećen „Rajfajzenom“, kada me je novinar upitao koju vakcinu primam, izlete me naziv banke umesto naziva vakcine. U ovim vremenima, kada je novac svima potreban a većini često fali, mislim da je svima jasno što mi se banka mota po glavi – kroz smeh komentariše verbalnu omašku simpatični Nišlija.

Zoran Osmanović

Više informacija na link

https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3327933-pronasli-smo-nisliju-koji-je-fajzera-prekrstio-u-rajfajzena-svi-se-smeju-ali-on-je-srecan?fbclid=IwAR1ujgXEhDBkyp5BMat5r80KdP8nDpY5WKvoMVEJO-7o3YFd2aUfmBZoPyY

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *