Vesti Vesti

Nastavlja se legalizacija objekata na teritoriji GO Pantelej

Gradska opština Pantelej obaveštava građane sa svoje teritorije o rasporedu popisa objekata za ozakonjenje koji se primenjuje od ponedeljka, 20.februara i nadalje za područje ove Opštine. Komisije za popis objekata nastaviće rad na terenu mesne zajednice „VINIK“.

Od ponedeljka, 20.februara, od 10-16 časova, za žitelje naselja Vinik, komisija će dežurati u sali Gradske opštine Pantelej dok će istovremeno popisni timovi raditi na terenu ovog naselja. Tokom ovog, poslednjeg roka za prijavu i popis objekata za ozakonjenje koji ističe krajem februara, svi građani Opštine Pantelej, bez obzira u kom naselju žive, mogu da ispune ovu zakonsku obavezu u zgradi Gradske opštine Pantelej gde svakog radnog dana i subotom dežura član komisije od 10-16 časova.

Po okončanju popisa u naselju Vinik, od druge polovine naredne sedmice, komisije za popis objekata za ozakonjenje počinju rad na seoskom području, najpre u selima Gornja Vrežina i Malča. Precizni termini popisa objekata u Gornjoj Vrežini, Malči i selima koja im gravitiraju blagovremeno će biti objavljeni putem medija, na zgradi i sajtu Opštine Pantelej i vidno istaknuti na zgradama seoskih mesnih zajednica.

Za sve potrebne informacije oko postupka popisa objekata za ozakonjenje, kontakt telefoni Opštine: 201-280 i 201-260.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *