Vesti Vesti

Molotovljevi kokteli na romske porodice u Novom Kneževcu

Petočlana porodica iz Novog Kneževca, kod Kanjiže, pukom srećom je preživela kada su zasad nepoznate osobe, u nedelju veče oko 21.50 sati, na njihovu kuću bacile molotovljeve koktele i zapalile deo objekta!

Mirjana G., uznemirena i u suzama javila se večeras redakciji Kurira i ispričala nam šta se dogodilo.- Spremali smo se da spavamo, kada je pas počeo da laje iz sve snage. Nikada nismo videli da je bio toliko uznemiren. Odjednom je nešto puklo i videli smo plamen na kući – prepričava sagovornica. – Brzo smo izašli, a moj muž je počeo da gasi vatru. Srećom vatrogasci su brzo stigli i ugasili plamen. Bilo je mnogo dima, mogli su sve da nas ubiju, a u kući imamo i bebu – uplakano nam je rekla Mirjana G.

Kaže da su nedavno kupili kuću i ne zna kome mogu da smetaju.

– Zašto da nas napadaju, nikome nismo ništa skrivili. Pored kuće policija je našla kante sa benzinom. Plašimo se da li ćemo moći normalno da živimo – ispričala nam je Mirjana G.

izvor

U izjavi našoj produkciji Roma World predsednik NSRNM g.Vitomir Mihajlović, ističe da niko ne može uzeti pravdu u svoje ruke, ovo je pravna država i Zakon je isti za sve. Svi državni organi su obavešteni o ovom incidentu, pa čak i premijer Vučić, ističe Mihajlović

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *