Vesti Vesti

GO Pantelej otvorena za građane

Od izbora novog rukovodstva na čelu sa predsednikom Bratimirom Vasiljevićem u Gradskoj opštini Pantelej uvedena je praksa prijema građana svakog radnog dana, od 8 časova, sem ponedeljka. Za protekle dve nedelje, koliko je tačno proteklo od konstituisanja lokalne vlasti na Panteleju, primljena su ukupno 53 građana. Predsednik i zamenik predsednika Opštine obavili su pojedinačne razgovore sa po 16 odnosno 15 građana. Predsednik Skupštine imao je neposredni susret sa 3 žitelja Opštine a opštinski većnici, zaduženi za različite resore, obavili ukupno 19 prijema.

Za prijeme građana zaduženo je komletno rukovodstvo Opštine prema utvrđenom rasporedu:

– utorkom, građane primaju predsednik i zamenik predsednika Opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević i Aleksadar Milosavljević kao i resorni većnik za komunalnu oblast, Nebojša Lović.

– sredom, prijeme građana obavljaju većnici Miljan Hadžović, za oblast sporta, omladine, kulture i obrazovanja i Tihomir Perić, zainteresovane za socijalna pitanja i očuvanje životne sredine.

– četvrtkom, građane primaju većnici Stevan Veselinović i Nataša Stanković zaduženi za privredu, poljoprivredu, zapošljavanje i informisanje.

– petkom građani mogu da se sretnu sa predsednikom Skupštine opštine, Srđanom Nešićem a to je i drugi dan u nedelji kada građane primaju predsednik Opštine, Bratimir Vasiljević i njegov zamenik, Aleksandar Milosavljević.

Gradska opština Pantelej

kabinet predsednika

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *