Vesti Vesti

Drugi sajam pogrebne i prateće opreme u Nišu od 26. do 28. aprila u Hali Čair

Ivan Stanisavljević predsednik  udruženja „Pogrebnika Srbije“ koji organizuje „Drugi po redu sajam pogrebne i prateće opreme“ u Nišu kaže da je poziv upućen kako proizvođačima pogrebne i prateće opreme iz Srbije, tako i sa čitavog Balkana.

Sajam pogrebene i prateće opreme, neće biti prvi koje je organizovan u Nišu, pošto je 2016. godine održan Prvi sajam pogrebne i prateće opreme.

Taj skup okupio je na niškom sajmištu 20 izlagača sa juga Srbije, a otvoren je presecanjem torte u obliku mrtvačkog kovčega.

Drugi po redu sajam pogrebne i prateće opreme održaće se u Hali Čair u Nišu od 26. do 28. aprila, otvaranje sajma je planirano za 26. april u 12 časova.

Ivan Stanisavljević predsednik „Udruženja pogrebnika Srbije“ kaže da će se na ovogodišnjem sajmu naći preko pedeset izlagača kako iz Srbije tako i iz regiona Bugarske, Makedonije, Mađarske i  Rumunije…

Ono što jeste cilj ovog sajma je umrežavanje i međusobna saradnja kako pogrebnika tako i ljudi koji se bave ovom delatnošću.

Za ovaj sajam je planirana torta u obliku krsta, a svaki posetioc će dobiti glogov kolčić kao suvenir sa ovog sajma, ulaz za sve posetioce je besplatan.

Organizator ovog sajma je udruženja „Pogrebnika Srbije“

Generalni sponzor: Međunarodne pogrebne usluge | Drnda Internacional

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *