Vesti

Skinsi ponovo napadaju

Nepoznati srednjoškolac brutalno je napao i pretukao muškarca i ženu romske nacionalnosti juče oko 18 sati u autobusu koji saobraća na beogradskoj liniji 706. Za ceo slučaj saznalo se nakon što je o njemu pisalala devojka M. M. na društvenim mrežama, koja je do detalja opisala kakve su batine pretrpeli napadnuti ljudi, tvrdeći da niko u autobusu nije želeo da im priskoči u pomoć.

Kako je napisala pomenuta devojka, napad se dogodio oko 18 sati, kada je pomenuti par, iz čista mira, pretukao učenik srednje škole.

“Večeras oko 18h u busu 706 mali ćelavi srednjoškolac, nacista, krvnički je prebio čoveka i ženu romske nacionalnosti. Bez povoda ih je nekoliko minuta udarao šakama i nogama isključivo po glavi, oni se nisu branili, već su zapomagali i plakali”, napisala je ova devojka, inače očevidac stravičnog napada.

Ona je istakla i da je u autobusu tom prilikom bilo minimun 60 ljudi, ali da niko nije želeo da priskoči u pomoć žrtvama.

“U autobusu je bilo bar 60 ljudi, koji su malom kretenu govorili kuda lakše da pobegne, kad sam najzad ubedila vozača da zaustavi autobus na stajalištu na kom su se slučajno zatekla dva pandura. Svo troje su izleteli, dok sam pokušavala sama da izvadim nekoliko putnih torbi koje su nosili, jer su se vraćali sa tezge, i kad sam zatražila pomoć od ostalih, kao i da zajedno ispričamo policiji šta se desilo, svi su rekli da izađem sama kad sam već luda, njih to ne zanima”, napisala je ova devojka.

IZVOR

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *