Vesti Vesti

Rešen problem lekara sa KiM .

Sve nadoknade, sudske takse i otpremnine biće isplaćene ovog i narednog meseca lekarima koji su 1999. godine izbegli sa KiM, a koji su do 30. maja prošle godine primali naknadu, koja im je tada ukinuta, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić. Reč je o 1.171 radniku sa KiM koji nisu bili radno angažovani, a koji su do 30. maja prošle godine primali naknadu od 8.500 dinara. Zaključkom Vlade je odlučeno da će sve obaveze – zaostaci, sudske takse i otpremnine biti isplaćene i ti radnici će se prijaviti na biro Nacionalne službe za zapošljavanje, primaće odredjenu nadoknadu i dobiće overene knjizice – rekao je Vekić Tanjugu, podsećajući da je taj problem nasledjen i da traje već 16 godina.

izvor

Related Posts

  1. Зоран са Космета says:

    НАСЛЕДСТВО

    „Reč je o 1.171 radniku sa KiM koji nisu bili radno angažovani, a koji su do 30. maja prošle godine primali naknadu od 8.500 dinara (…) rekao je Vekić Tanjugu, podsećajući da je taj problem nasledjen i da traje već 16 godina.“

    Како је то овај проблем НАСЛЕЂЕН, кад су до прошле године редовно примали привремену накнаду и били здравствено осигурани?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *