Video

Predstavljamo Vam Very Naiss Bend

Very Naiss Bend je osnovan 2015. godine.Bend je nastao kao potreba grupe prijatelja da prošire svoje muzičke vidike uz istovremeno druženje i dobru zabavu. Čine ga niški muzičari različitih generacija, različitih muzičkih afiniteta ujedinjenih u istoj želji da na muzičkoj sceni Srbije a i šire donese neki novi zvuk i žanr koji će biti prepoznatljiv i van granica Srbije.

Very Naiss Bend kombinuje tradicionalnu balkansku muziku sa primesama (gypsy jazza,fanka,roka,bluza) Bend se sastoji od 8 članova: saksofonista Iva Barčić, klavijaturista i aranžer Saša Barčić, gitarista Lazar Davidović, basista Marjan Manja Marković, bubnjar Zoran Kostić Kosta,perkusije Milan Jovanović Sima i vokali Ninoslav Dumitru i Elvin Eki Pavković. Mi u bendu kažemo da je muzika koju mi izvodimo „moderan džez na niški način“.

Trudimo se da uz naše aranžmane koje izvodimo provučemo notu karakterisičnog južnjačkog melosa ali u modernom tonu koji će prihvatiti kako starija generacija, tako i mlađa generacija koja možda i nije ljubitelj tih pesama ali gde mi kroz naše aranžmane pokušavamo da i tu mlađu populaciju zaintrigiramo da čuju kako neke starije kompozicije mogu zvučati jako moderno.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *