Vesti Vesti

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić, povređen u saobraćajnoj nesreći

U saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju ujutro (10. april) dogodila kod Ražnja, na istoku Srbije, poginuo je direktor Javnog preduzeća „Emisione tehnike i veze“ Branko Gogić koji je bio za volanom u automobilu, dok je Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, povređen.

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić izjavio je da predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić nije životno ugrožen posle saobraćajne nesreće na autoputu kod Ražnja.

Perišić je na konferenciji za novinare u KC Niš rekao da je Ljajić primljen u 10.15 sa ozbiljnim telesnim povredama grudnog koša, svestan.

„Ispostavilo se, po prijemu, da je njegovo stanje u prvih pola sata, sat omogućilo da mu uradimo dijagnostiku kako treba. Bio je svestan, stabilan, stabilnih vitalnih parametara“, istakao je direktor KC Niš.

Perišić je istakao da je ocena lekara da će se Ljajić uspešno oporaviti, ponovivši da nije životno ugrožen.

Na autoputu Beograd-Niš, kod Ražnja, u nedelju oko devet časova, automobil „škoda superb“, u kome se nalazio Ljajić, iz – za sada neutvrđenih razloga – sleteo je sa puta i prevrnuo se, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Izvor : https://rs.n1info.com/vesti/kc-nis-ljajic-nije-zivotno-ugrozen-ima-povredu-rebara/

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *