Vesti Vesti

Poziv za zamenu stolarije i solarnih panela

Otvoren je javni poziv za sve koji žele da uz subvencije zamene stolariju, urade izolaciju ili postave solarno grejanje na kućama. Konkurs je otvoren do 21. oktobra.

Sve zainteresovane Nišlije mogu da se prijave na konkurs koji je objavio Grad Niš na zvaničnom sajtu, gde se nalaze i obrasci za prijavu uz detaljna objašnjenja.

Dokumentacija koja je potrebna da se prikupi detaljno je predstavljena na sajtu Grada Niša i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, kao i na šalteru 4 Gradskog uslužnog centra u Ulici Nikole Pašića 24.

„Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Niša za 2021. godinu“

Program po kome su obezbeđene ove subvencije predviđa da Ministarstvo rudarstva i energetike i lokalne samouprave obezbedi polovinu subvencije za svaku investiciju, a sami vlasnici objekata drugu polovinu. Za ovaj projekat Grad Niš obezbedio je deset miliona dinara.

Pravilnik izgleda OVAKO.

izvor: https://gradskiportal018.rs/2021/10/06/grad-nis-raspisao-poziv-za-zamenou-stolarije-i-solarne-panele/?fbclid=IwAR2a6naVYn0uWNrTtlhrLgXQdNvmeSQj6BC4J8u_sUuyhwX53_wh0_FA5uY

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *