Vesti Vesti

Poziv za buduće mentorke – „Ekonomsko osnaživanje Romkinja“

BIBIJA Romski ženski centar realizuje projekat  „Ekonomsko osnaživanje Romkinja: povećan kapacitet za zapošljavanje i samozapošljavanje“ u partnerstvu sa Komisijom za rodnu ravnopravnost Gradske opštine Zvezdara, Grad Beograd, a  podržan od strane UNOPS.

Cilj ovog projekta je doprinos poboljšanju socijalno-ekonomskog razvoja i socijalne uključenosti romske zajednice, posebno Romkinja kroz izgradnju kapaciteta romskih organizacija civilnog drustva, da učestvuju u razvoju zajednice u celini.

Projekat traje 6 meseci, a realizujemo ga u beogradskim romskim naseljima u kojima su raseljene porodice ispod mosta Gazela i iz Belvila.
Jedna od komponenti ovog projekta je uspostavljanje mentoring sheme, angazovanje mentorki koje ce podrzavati Romkinje iz ovih naselja u nastojanjima da unaprede svoju zaposljivost i konkurentnost na trzistu rada.

BIBIJA ovim putem raspisuje Javni poziv za mentorke u okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje Romkinja: povećan kapacitet za zapošljavanje i samozapošljavanje“ za angazovanje mentorki.

Svoju biografiju na srpskom i motivaciono pismo možete poslati na našu adresu:bibija@eunet.rs do 21. avgusta 2015.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *