„Dodatna podrška EU medijima u Srbiji tokom pandemije COVID-19 - Podrška Roma World “ Vesti Vesti

Konkursi za preduzetnike i za one koji žele da tek postanu preduzetnici


NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOSLJAVANJE
 –  Raspisala konkurs za sve nezaposlene koji se vode na njihovoj evidenciji i imaju završenu obuku za razvoj preduzetništva. Subvencije se isplaćuju jednokratno u iznosu od 300.000 – 330.000din. Više informacija možete naći OVDE.

Ako imate otvorenu firmu, raspisan je konkurs za praksu, a u septembru se očekuje da bude raspisan konkurs Moja prva plata.

MINISTARSTVO PRIVREDE – Ove godine u ponudi imaju subvencije za podsticanje preduzetništva, program za žene preduzetnice i mlade, za početnike i podrška razvoju poslovne infrastrukture. Više o ovome možete pogledatiOVDE

.POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA PRIVREDU I TURIZAM – Dva puta godišnje raspisuje konkurs za neprofitne orgnaizacije, ugostiteljke objekte kojima je potrebna oprema, subvencioniše nabavku repromaterijala, softvera. Više o ovome možete da pogledate OVDE.

SUBVENCIJE ZA POLJOPRIVREDNIKE – Dva sajta koja sadrže informacije o aktuelnim subvencijama, počevši od biljne proizvodnje i stočarstva, na koji način naći novac za opremu, za izgradnju, koji krediti i podsticaji su u ponudi, možete ih pogledati OVDE ili OVDE.

FOND ZA INOVACIONU DELATNOST – Oni koji imaju svoju firmu ili dobru inovativnu ideju, mogu da konkurišu za sredstva za inovaciju. Više o uslovima možete pročitati na linku OVDEtakođe imaju i inovacione vaučere, više o ovome pročitateOVDE.

IPARD FONDOVI – Na ovom sajtu možete da vidite zanimljive konkurse za pomoć razvoju seoskog turizma, nabavku traktora ili ako tražite podsticaj u stocarstvu, više o uslovima pogledajteOVDE.

FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC – Pomaže mlade poljoprivrednike i podstiču zapošljavanje. Vise o njima možete pogledati OVDE.

POKRENI SE ZA POSAO – Za one koji tek započinju posao, sredstva za započinjanje biznisa. Više informacija možete da nađete OVDE.

„Izradu ovog teksta omogućio je EUROPEAN endowment for democracy. Sadržaj i stavovi izneti u ovom tekstu predstavljaju stavove autora projekta „ Dodatna podrška EU medijima u Srbiji tokom pandemije COVID-19 – Podrška Roma World“ i nužno ne izražavaju stavove EUROPEAN endowment for Democracy.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *