Vesti Vesti

Javni poziv organizacijama civilnog društva za članstvo u Posebnoj radnoj grupi za izradu Nacrta strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period od 2021- 2030. godine.

Obaveštavamo vas da je Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog objavilo Javni poziv organizacijama civilnog društva za članstvo u Posebnoj radnoj grupi za izradu Nacrta strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period od 2021- 2030. godine.

Organizacije civilnog društva koje se prijavljuju, potrebno je da svoje prijave zajedno sa pripadajućom dokumentacijom iz tačke IV Javnog poziva (DOKUMENTACIJA KOJA SE DOSTAVLjA) u naznačenom roku dostave isključivo elektronskim putem na imejl adresu sek.scd@minljmpdd.gov.rs sa napomenom: „Prijava za učešće u Posebnoj radnoj grupi za izradu Nacrta strategije za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u Republici Srbiji za period od 2021- 2030. godineˮ.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je do 09. jula 2021. godine.

https://www.minljmpdd.gov.rs/lat/konkursi-javni-pozivi-23.php

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *