Zanimljivosti

Izbacite otrove i parazite iz tela, očistite debelo crevo, za tri nedelje

Uklanjanjem sluzi, fekalnih depozita i parazita iz creva možete sprečiti i izlečiti mnoge zdravstvena stanja.

Za 70 godina, naša creva obrade 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti. To dovodi do zaključka da se oko 7 kg fekalnog depozita i otrovnog otpada akumulira u našem stomaku. Taj otpad može da zarazi krv i izazove nepopravljivu štetu u našem organizmu.

Ako ste akumulirali otpad u vašem telu i vaša creva su toksična, možete dobiti mnogo različitih bolesti, od artritisa do raka.

Čest zatvor, poremećen metabolizam, dijabetes, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, problemi sa sluhom i vidom, problemi sa kožom, kosom i noktima, kao i druge bolesti su samo neki od znakova da su vam creva toksična i da imate mnogo akumuliranog otpada u vašem telu.

Klistir može očistiti samo mali deo našeg debelog creva, samo 40-50 centimetara. Tretman čišćenja posebnom opremom je veoma skup i oduzima mnogo vremena. Ako želite da očistite creva od svog tog toksičnog otpada na sasvim prirodan način, onda imamo rešenje za vas.

Konzumiranjem 1-3 kašike lanenog brašna ujutru, za tri nedelje može potpuno očistiti vaša creva od sluzi i fekalnih depozita, ili parazita. Ovaj prirodni metod čišćenja omogućava brzu normalizaciju telesne težine i masti. Ima pozitivan efekat na regulaciju metabolizma lipida. Laneno brašno može da apsorbuje i eliminiše toksine iz tela i da smanji vaš nivo holesterola.

Indikacije:

  1. Inflamatorna stanja gornjeg respiratornog trakta, gastrointestilanog trakta
  2. Gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu
  3. Bolesti urinarnog trakta, infekcije, cistitis, pijelonefritis
  4. Prekomerna telesna težina, poremećaji metabolizma

Laneno brašno za intestinalno čišćenje:

Umesto doručka konzumirajte ovu smesu 3 nedelje:

  • Prva nedelja: 1 kašika lanenog brašna i 100 ml kefira
  • Druga nedelja: 2 kašike lanenog brašna i 100 ml kefira
  • Treća nedelja: 3 kašike lanenog brašna i 150 ml kefira

Ako laneno brašno nije dostupno u vašoj lokalnoj prodavnici zdrave hrane ili najbližem supermarketu, kupite laneno seme i sameljite ga u fini prah. Nikada nemojte praviti više za narednih nekoliko dana, jer se seme može pokvariti. Svakog jutra pripremajte svežu porciju.

Konzumirajte ovu prirodnu mešavinu umesto doručka pune 3 nedelje. Ptrebno je da pijete najmanje 2 litre vode dnevno. Najbolji rezultati se postižu ako pijete vodu sa malo meda u njoj. Proceduru cišćenja debelog creva treba praktikovati jednom godišnje. Osećaćete se neverovatno posle ove prirodne metode čišćenja.

izvor

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *