Vesti Vesti

Beogradska gradska rasveta 150 miliona dinara, romska enklava u Nišu bez struje!

KAko  N1 piše novogodišnja rasveta u Beogradu postavljena je na duplo veći broj lokacija nego prošle godine i puštena je dva meseca pre Nove godine. Prvi čovek prestonice tvrdi da Beograd nikada nije bio lepši, priznaje da je u sve uloženo dosta novca, ali tvrdi da je, između ostalog, i rasveta investicija u turizam. Grad Beograd je potrošio 150 miliona dinara na kupovinu nove rasvete, dok će tromesečni troškovi za struju biti oko 2,5 miliona dinara.

n1

Ko zna kako će biti uređen i naš grad Niš za doček nove godine, ali obzirom na prošlu godinu pretpostavljamo da će biti skromno, Niš je ipak na jugu, a BG je BG! Prošle godine je za novogodišnji program iz budžeta grada Niša dato 6 miliona dinara pišu Južne vesti .

I eto dok se Beograd sprema za doček nove 2017.g. sa rasvetom od 150 miliona dinara romska enklava u Nišu naselje Crvena zvezda zbog duga od 30 miliona dinara, od kojih je jedan deo kamata, pa onda naplaćena struja u crvenoj zoni jer dva strujomera mere potrošnju el.energije  oko 100 porodica , gotovo tri meseca su bez struje. Mnogi političari su u proteklom periodu obećavali da će se problem ubrzo rešiti, međutim od toga nema ništa! Naša produkcija je pre 5 dana posetila ovo naselje i nasnimila razgovore sa žiteljima ovog naselja koji kažu da su na ivici nerava, boluju od šećerne bolesti, visokog pritiska, tumora.. . Na žalost iako predstavnici naselja skoro svakodnevno posećuju gradonačelnika, predsednika GO Palilula, EPS-a, kako kažu rezultata nema.

 

zvezda-sveca

 

 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *