„Romskim putevima – Rromane dromenca“ Projekti Projekti 2022

Bandera pretnja za ljude i saobraćaj – zamenjena u saradnji sa Produkcija Roma World i GO Crveni Krst

Bandera u naselju Beograd mahala u Sarajevskoj ulici koja je bila sklona padu je od strane Elektrodistribucije zamenjena. Novinar naše produkkcije se 17.11.2022 obratio ovom preduzeću, samo dan kasnije je bandera sklonjena sa tog mesta.

Prenosimo i odgovor Elektrodistribucije u celini:

Povodom vašeg upita obaveštavamo vas sledeće:

Na dostavljenoj fotografiji vide se dva stuba u Sarajevskoj ulici. Desni stub, tamnije boje je onaj koji nosi distributivnu mrežu i na njemu se nalazi oprema za nadzemnu mrežu i on je u tehnički ispravnom stanju. Levi stub je zaostao od ranije i nije u funkciji distributivnog sistema. Taj nefunkcionalni stub je pričvršćen šrafom za desni stub, tako da ne postoji mogućnost njegovog eventualnog pada i nije opasan po okolinu ili prolaznike. S obzirom da taj stub više nije u funkciji distributivnog sistema, ekipe Ogranka Elektrodistribucija Niš će taj stub ukloniti narednih dana.

S poštovanjem,
Ogranak Elektrodistribucija Niš

Ovaj Tv paket je deo projekta „Romskim putevima – Rromane dromenca“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Niša, na osnovu konkursa za sufinansiranje medijskih sadržaja u 2022.godini, stavovi izneti u ovom video materijalu predstavljaju stavove autora projekta nužno ne izražavaju stavove Grada Niša.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *