Drugi pišu

Praznik košarke u Nišu

Grad je spreman da dočeka i bude dobar domaćin košarkašima i klubovima, učesnicima finalnog turnira Kupa „Radivoja Koraća“ koji se po 18 put održava u Nišu.

Pozdravljajući predstavnike Košarkaškog saveza Srbije i učesnike žrebanja parova finalnog turnira, kao i promocije Kupa „Radivoja Koraća“ u Beogradu, zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović je rekla da košarka ponovo dovodi region u Niš koji će četiri dana živeti u znaku igre pod obručima.

“Čast i zadovoljstvo je da je Niš opravdao poverenje i pokazao da je dostojan domaćin završnice nacionalnog kupa“, istakla je Davidović.

Domaćin će biti Niš kome dugujemo zahvalnost što će ugostiti košarkaše i klubove. Hvala svim košarkaškim radnicima iz Niša koji će pomoći u organizaciji, rekao je predsednik KSS Predrag Danilović i najavio održavanje mini kupa za pionire kako bi i oni osetili sav značaj borbe za „Žućkovu levicu“.

Ovo je godina jubileja, 100 godina košarke u Srbiji, a kroz promotivne aktivnosti u Čairu dodelićemo i prigodne poklone. Pozivam sve na fer navijanje za svoje klubove kako bi učinili ovaj događaj još lepšim – poručio je Danilović.

Parovi četvrtfinala su: Partizan – Spartak, Crvena zvezda – Borac Čačak, FMP – Metalac i Mega – Vojvodina.

izvor https://www.ni.rs/nis-spreman-za-praznik-kosarke/

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *