Vesti Vesti

ДОБРОТВОРНИ СВЕТОСАВСКИ БАЛ

ОТВОРЕНО ПИСМО ДОБРОЧИНИТЕЉИМА И ПОЗИВ МЕДИЈИМА

Поштовани!

Студентски културни центар Ниш и Универзитет у Нишу, под покровитељством ректора проф. др Драгана Антића, са благословом eпископа рашко-призренског Теодосија, позивају грађане Ниша и академску заједницу да 30. јануара 2016. године, у 19:00 сати, дођу у Хотел „Гранд“, на четврти, велики ДОБРОТВОРНИ СВЕТОСАВСКИ БАЛ!

Промотивни видео – Светосавски бал

У духу светосавља, саборности и доброчинства, Нишлијама пружамо прилику да у јединственој балској атмосфери, уз дружење и праву грађанску забаву, кроз спремност да помогну другима и својој локалној заједници, покажу своју личну и друштвену одговорност.

Учешће на балу остварује се минималном донацијом од 2.000,00 динара уплаћеном на жиро рачун : Удружење кардиолога Србије – 160-45450-11 BANCA INTESA А.Д. Београд и Удружење грађана “Другачији заједно“ 160-350648-97 BANCA INTESA са назнаком – ДОБРОТВОРНИ ПРИЛОГ за ЧЕТВРТИ ДОБРОТВОРНИ СВЕТОСАВСКИ БАЛ.

Сваки већи износ или донација примају се са великом захвалношћу.

Сва средства прикупљена од доброчинитеља, намењена су КЛИНИЦИ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА НИШ (за куповину апарата за ергометрију) И УДРУЖЕЊУ ГРАЂАНА ЗА РАЗВОЈ ОБРАЗОВНЕ И СОЦИЈАЛНЕ ИНКЛУЗИЈЕ „ДРУГАЧИЈИ ЗАЈЕДНО“ за санацију равног крова.

За Светосавски бал прописан је и начин одевања примерен овој специјалној прилици:

– За даме: балска или свечана, дуга вечерња хаљина;

– За господу : свечано тамно одело, бела кошуља са прикладном краватом и црне ципеле.

– За оба пола: Могућа гардероба на балу је и староградска ношња, смокинг као и у парадна униформа или свечана службена одећа.

Надамо се да ће Нишлије искористити идеалну прилику да се на једном месту, у дивној атмосфери балског амбијента, сусретну са колегама и пријатељима, као и јавним личностима града Ниша и покажу своје доброчинство.

Трећи добротворни Светосавски бал, успешно је окупио грађанство и академску заједницу Ниша у напору да се заједнички помогне Дечијим клиникама (за интерне и хируршке болести) Клиничког центра у Нишу. Уз велике напоре организатора СКЦ-а и Универзитета у Нишу, и у години јубилеја, 50 година Универзитета у Нишу, Светосавcки бал постаје грађанска и академска традиција Ниша, која нас окупља око вредности доброчинства и давања и помаже локалној заједници тамо где је то најпотребније.

– Кратак филм о Трећем Светосавском балу

– Албум фотографија са Трећег Светосавског бала

Све информације везане за учешће на балу, донаторство, програм и протокол можете добити контактом на телефоне : 018/523-120 и 018/523-411, путем електронске адресе: akud@skc-nis.com, или директно у просторијама СКЦ-а у згради Универзитета.

Напомена: По протоколу, окупљање званица почиње у 18:00 сати, свечана вечера се додатно плаћа. (Информације о менију) Начин одевања наведен у материјалу је обавезан како за госте тако и за представнике медија.

Саборност и доброчинство, стварају простора да доживимо добробит. Светосавки бал је прилика да будемо јединствени у племенитости.

С поштовањем,

Ректор Универзитета у Нишу Директор СКЦ-а Ниш

Проф. др Драган Антић Мирослав Јовић

 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *